Julen är här.. En mycket bra låt=)

Ja å julen är ju faktiskt här vilken dag som helst=)
Ja de har vell inte hänt så mycket har typ vart hemma bara å vart hos sofie är ju så förbannat kallt så man kan ju inte göra nå ute heller.. skulle ha vart ute å åkt lite spark me lill plutten=)
Men de verkar få vänta ska tydligen bli mellan 30-40 minus i natt de är då verkligen inte mänsklit!!!
nordpolen.se

De är tur att ja har eldat i båda kakelugnarna å i vedspisen.. är ca 25 grader i tv rummet nu.. men de är ju oxå väldigt mysigt att elda i dom.. så har ja ju bakat i dag oxå lite lissebullar.. man fyller ju år i möra så man ska vell ha lite att bjuda på=)
Ucsh va gammal man blir... I morgon ska vi ut å hitta oss en gran hoppas de inte är allt för kallt bara...

Har färgat håret på mej själv tror de vart lyckat har inte tagit av mej handduken än men hoppas iaf=)

Ne nu ska ja sätta mej å kolla på lite tv har inte hunnit de nånting idag!!

Ha de bra!! kramar å God Jul!!

Bed romance!!

ja de är ju helt enkelt en kung låt=) Sitter å lyssnar på denna låt å hoppas att sonen blir att sova hela natten... Han somnade på soffan redan halv 9  =/ kan bli lite tveksamt då.. ska ju upp i morgon oxå kl 7...Ska följa Marie å handla de sissta julklapparna för hoppningsvis om man hittar nå annars bllir de nog rätt skört...

Idag så har ja lotta å sofie jul bakat lite, de vart knäck å choklad kola.mmm mycket smarrigt!!
Sen när ja kom hem så vart de en till jordnötskaka=) Skulle ha bakat lite lussebullar oxå men måste ha en son som inte är allt för grinig då=) men på fredag blir de nog fin fint om man e hemma hela dan så kan han ju sova ute om de inte blir nå 30 minus som ja hörde de rycktas om... Hoppas förbövelen att de inte blir så kallt!!! men som skönast är att man inte har en rymande häst den här vinter som smet nästan varje dag=)

Åh mitt Hjärta är då ute å håller på att sätta fast motorn på sin "efter längtade" jaktbil =)
Hoppas de går bra så den blir klar snart!! Så ja har en bil när ja ska ut i skogen=) haha Perfekt skogs bil me 2 säten till mej å Einar å resten av platserna till hundarna=) haha...

Ne nu blir de lite tv sen sängen!! ha de bra å God jul på er!! kramar

De senaste=)

Tänk att de ska ta så lång tid imellan åt att skriva här=) Men man har ju en liten som INTE tycker om att man sitter vid datorn!!=)


Men men de har vell inte hänt så mycke sen sisst va ja vet!!
Zach har troligtvis haft hjärnskakning nu om en hund kan ha de.. Men de vart efter han sprang in i bildörren å han skrek ja säkert i 5 min sa löken å efter de börja han spy å sluta äta å låg bara å tjöt hela tiden å gick runt å la sej på nya platser... Men han ficj en Magnecyl å efter de vart de bättre å nu är han lika burdus å livlig igen=) nästan att de va lite skönt att han va lugn ett tag=)


Åh me lille Einar är de bara bra, har bestämt namn nu de blir Einar som tilltals namn å mats göte Löfqvist som mellan å efternamn. Han är nu 58,5 cm lång å väger 4640g. Så nästa gång vi ska dit blir de 1 sprutan,stackarn!! Har oxå fått börja ränsat han kläder har ju växt ur kläder så man har fått börja ta fram stl 62=) Han har så långa ben å armar.

I fredags så va vi till Jens å åt middag päl sallad å rostbiff hur gott som helst å kolla på Idol finalen.. Ja hade tyckt att de skulle ha vart calle som skulle ha vunnit men de brukar ju va 2 man hör est av i slutänden ändå så=) Men de va en mycket trevlig kväll iaf!!
Åh på lördagen så var vi på mysen å åt julbord tur hade man oxå att lillen sov hela tiden så man kunde äta i lugn å ro=) Fast en del vart ju så full på en gång så ja va där bara till 9 man vill ju inte att nån ska ramla över min lilla älskling!! Men ja åkte till Sofie å korpen så vi satt å snacka å fika lite mycket trevligt!! Bra att de flyttar lite vettigt folk till sveg=)=)

Till veckan ska ja baka me sofie å lotta. lite julgodis osv.Igår vart de bak av pepparkakor å lussebullar me marie karin å halva släkten löfqvist=) Och de blir även en tur till mora me Marie å julhandla de sista!! är nog bara svärföräldrarna kvar, men de är svråt att komma på nå åt dom!!Nån som har nå förslag??

måste bara säga lyssnar på bad romance sån kung låt!!har säkert stavat fel men men.. bra är den iaf=)

Ja just hade ju kunnat haft en valp en dogo argentino, en kompis till broder va hit å hjälpte löken å dom hade 2 kvar som dom inte fick såld så ja skulle få köpa tiken men de dumma me den rasten är att den är så liten så de är sån stor risk att dom har höft fel å att den är större än va ja hade tänkt mej... så de va de som av vek men de va ett jävla svårt beslut ångrar mej ibland att ja inte tog den faktiskt!!

dogo argentino=) så fina!

Ha de bra kramar

RSS 2.0