lyssnat på hjärtat=)

Ja i måndags kom min bror upp å skulle jobba me älsklingen..=)  å vart kvar här en natt de va kul, är ju inte varje dag man träffar honom... =( 
Annars så har de vart lugnt va på kurs me raja å zach i tisdags tränade lite till måndag för då är de sista gången så de är ett prov man ska göra me olika saker som man ska kunna..=)  (försöka iaf)...

Idag så har ja å hjärtat vart hos barnmorskan fick lyssna på hjärtat.. de va jätte kul=) å så tog dom puls å de på mej...
hjärt slagen va 130 de sägs att de är en pojk då men man ska inte lita på de.. så testa sussa förut me en guld ring me både hennes å mitt hårstrå då visa de filcka båda gångerna.. Men de känns som de inte spelar nån roll va de blir=)

Har gjort en hage av gräs mattan så juno får gå å äta av=) mumms mumms...  Man är ju smart å lite lat=) haha...

Ha de bra!!kram

En seg vecka...

sussa å joey=)


Ja man har ju knappt åter hämtat sej sen helgen tror ja=) I tisdag va vi på allmänlydnad gick bra vi var bara 4 från början sen kom de en till å en till hela tiden. Var jätte bra så man börja me en ny hund varje gång=) de sluta me att vi var 13 hundar tror ja... Men när sussa kom me joey så vart zach lite rädd å samtidigt ville leka=) Han tyckte nog han såg lite konstig ut... Så stor å lurvig! 

Annars har de bara vart lugnt hade alexandra igår hon följde me hem för hon skulle kolla på hästen=) men hon slockna innan vi ens va hemma..hehe  men väckte na tillslut så hon fick kolla på alla djur å de va skojj tyckte hon=)
Ja snart har man en egen=)=)

Ne ha de bra!! kramar/suss

Om helgen=)

Fredag: ja i fredags började viltspårs kursen=) vi var 10 st me hundar som va me som vi la spår åt varann började me 300 meter. zach gick jätte bra måste bromsa han bara..Raja hon hoppa runt lite men sen när hon lugnar ner sej tar hon spåret utan problem in action=)

Lördag: Började kl 9 hos oss började att lägga spår ett 300 meter och ett 600 meter med blod uppe håll..300 : gick jätte bra för zach lite fort bara.. han kom av på ett ställe men följde spåret tillbaka en bit å sedan börja på igen å gick som en klocka=) på de 600 meter: gick de jätte bra märkte inte bloduppehållet... men vinda lite på slutet men ändå höll sej efter spåret!! Raja vet ja bara 600 meters rundan å där va nosen i baken hela tiden men fick lov att stanna flera ggr för de syntes inte vart spåret gick så gick dom nästan ihop ivarann så hon kände av dom andra.. de va dumt men huvud saken är att nosen är i baken å att dom jobbar.. specielt hon som är gjord på att vinda!!
Ja vi vart klar kl.20.30 helt slut va man å är på tjocken samtidigt va lite flåsigt=) hehe... men en riktigt rolig helg..

Söndag: vi träffades hemma hos oss igen å åkte ut att lägga spår där vi va så va de fullt me björn spår=/ så en gick å snittsla å en prata å en drog klövern å bloda=) hehe första spåret så börja sussa skrika fan ja trodde de värsta så klart..(Björn) men inte en fågel=) hahhaha snacka om att man gick på helspän!! De va riktigt fin väder idag lite för hett bara både för hundarna å oss=/ för zach gick de så där gick å flämta utan dess like... han fick syn på sjön drog han dit bara så ja fick leda tillbaka honom då fortsatte han spåret å hitta klövern=) men han orka kanppt ta den å börja gräva att han skulle lägga ner den...Stackarn va helt slut... Sen gick ja ett ca.150 meter å ett 300 me Raja. Det första gick kanon inge flams eller nått rakt på å i svängen... De andra så gick de bra först sen klev hon av spåret å skulle skita.. efter de så hade hon nog glömt va hon gjorde aå ja visa tillbaka henne å då gick de hur bra som helst..

 Annars va de en riktigt kung helg..=) Tack!!

ha de bra!!kram

En full späckad dag..=)

14/5 Ja dagen börjar ju somm alla andra dagar mata å fixa djuren=) Sen vart de en sväng upp till sveg på arbetsförmedlingen för dom ville veta va jag hade för tankar och va jag ville göra..
Sen vart de å kika in på dollar en vända men problemet är att man skulle vart rik=) Finns så mycket smått man hade vela haft!!
Sen vart de hem å slänga ihop lite mat å vila lite;) Tills man skulle till sveg igår på hundkurs, de gick jätte bra!! han vart lite galen när en del sprang å hämta leksaker=) men de är ju taskigt att dom fick va lös å inte han...hehe... Åh inte ficj man då se nån björn på hem vägen heller..=/ men de blir vell fler gånger! Bara dom inte är här på gården så är ja nöjd..hihi..


Idag så är ja väldigt seg... men marie å jennifer kommer vid 1 tiden så då vaknar man nog till lite när man får främande=) Dom ska rida, bra de så juno får nå att göra..Har ju tagit de lugnt ett tag ja me ridningen så de har varrt lite lugnt åt han på sista tiden.Men de skadar inte han att få vila å gå å äta upp sej heller, han börjar bli så fin. Pälsen blänker å man ser inga revben som de gjorde när han kom..Min lilla prins!!

Ikväll blir de viltspår me zach å raja.. får se om husse jobber eller inte annars får ja vell gå me alla.. De enda jobbiga är att min kondis är verkligen på 0.0 =) Fast ja inte röker längre heller... kan de ha att göra me att man e me bran???? nån som vet??  men de är ju inte så långt man lägger åt raja iaf=) Hoppas de går bra idag ska ta fram klövar har för mej att vi skulle ta me oss de..

ha de bra!!kram/ suss

Vart i mora hela dan..=)Ja igår va vi på ultraljud!! riktigt kul han/hon låg å gjorde tummen upp å vinka såå sööt=) Nu vet man riktigt att de är en liten bebis där inne=) Fick ett fast datum nu å de blir den 7 oktober ungefär då=) Har försökt tänkt på lite namn men de är ju så svårt de man allt har vela haft heter ju redan kompisar barn å osv... lite svårt men man kommer nog på nå nångång!!

Sen va ja till mamma å pappa å hälsa på så kom helén dit va så kul att tfräffa henne hoppas att hon kommer upp snart.
Va så längesen man träffades förr bodde vi ju grannar å jämt umgicks..=)  Ska försöka pallra mej ner nån helg till hennne å men de är ju lite lättare nu när juno går ute för då kan husse lättare hjälpa mej me han=) Han är ju lite rädd för juno..=) Så de är ju bara att man skulle ha vart rik=)

Ja snart bär de av till arbetsförmedlingen, vet inte riktigt va ja skulle göra där men men... säkert nå bra=)
Sen funderar ja på om jag ska åka till marie å va där till kursen börjar ikväll eller om jag ska åka hem...
Finns ju inte så mycke att göra hemma heller, löken skulle ju ändå jobba så. Det är tävlings lydnad ikväll men zach behöver att få träffa många hundar så ja fick vara me och dom ville ha lite nytt som störning så de passade ju perfekt!!
Hoppas de går bra bara... hehe...

Ne nu ska ja göra mej iordning..ha de bra!!kram //suss

En intressant dag=)

Ja idag så har man vart lite flitig hemma iaf diska undan å damm torkat lite=)
sen kom Marie å red juno, så bra att han får röra på sej!!
 
Sen bar de av till sveg hälsa på marie å johan på vägen  för dom la spår åt sina hundar kollade när bira gick..de gick skit bra fast de va en rotvälta som va jätte farlig så hon fick lov att resa ragg=) men ändå så följde hon spåret de va duktigt för att vara 4 månader!!
Sen bar de av till mitt hjärta som jobbade å slet me lite mat så han slipper va så grinig efter hundkursen..=) haha...
finns ju en risk när en del inte fått mat på länge..vet ju hur de blir me mej själv=)
När de va klart så åkte ja till brukshund klubben å åt me marie me familj, sen vart de kurs å de gick kanon först skulle vi gå runt halva gruppen åt ena hållet å andra tvärt om så vi möttes, jätte bra träning för Zach eftersom han blir så uppspelt när vi möter hundar. Men efter några varv så gick han me hängande koppel, så matte va så nöjd=)
Efter de så gick vi vidare å tränade på planen att dom ska sitta å stanna å komma när man ropar "kom" å de gick bra, har ju tränat mest på sånt tror ja!!
Efter pausen så kom husse från jobbet å va med me raja å då fick zach nå ryck å va inte alls lika lydig...vi träna på att gå slalom mellan tallrikar som de va köttbullar på å de va ju inte de enklaste för nån tror ja=) de luktade ju smaskens=)
Vi gjorde oxå ett inkallning men första så sprang han bara förbi... men andra gången så gick de bättre då kom han=)

Så de som ska tränas är nog lite inkallning på okänd mark å sen att han ska lyda mej fast löken är i närheten=)

Men sen på vägen hem så åkte ja i min lilla värld å kika lite i skogen på ett ställe å så stod de en björn där, ja lovar mitt hjärta slog dubbelt så fort.. ja blir rädd fast ja åker bil å förbi=) haha... Så ja ja  vände å tänkte att ja måste kolla igen.. jo då fast då stod han/hon på bakbenen å kolla på mej sen sprang han iväg... men lilla raja han då se den å så hon små skällde på han...=)
 Som ja hört att en del säger ju att deras hund har skällt på björn fast dom är i bilen, så nu har ju rajat gjort de=) haha fast igentligen räknas de ju inte genom bil=)=)  de ska ju va in live, om de ska va riktigt vem är inte tuff i en bil?? Förutom jag då...hehe

Ne gonatt i morgon är de en spännande dag ska på ultraljud så håll tummarna att allt är bra!!kram//sussLite allt möjligt...

Ja igår så va man på hundkurs i 4 timmar kan snacka om att man hade en trött å lugn hund en gång=) Fick träna spår å de gick klockrent så ja tror inte att de berodde på att löken inte va me i förrgår.. då gick de skit men de va nog bara en dålig dag eller så kännde han av björnen som va bortanför å vinden kom där ifrån så han vart störd... men men man vet ju inte!! Som tur var så gick de bra igår iaf=) Å sen fick vi träna på att sitta på rad när en och en gick förbi, de gick oxå jätte bra=) även när de va våran tur så gick han förbi alla utan att han fick lov att springa till dom=)

Så va vi å gratta anna-karin igår=) hon hade tagit hem hennes ena tik som hon har ute på foder som är dräcktig såg ut som en fotboll me 4 små ben!!sprick färdig=) Måste dit å se sen när dom föddts=)blir vell helt frälst kan ja tro...
Blir då en renrsig sedan är ju lite roligare när man kan avla å tävla när man kommer nånstans blir ju inte samma när de är en blandis man har..men inte ångrar ja han inte=) Björnen min!!!ha de bra kram!!/suss

Ja då är de helg igen=)

Ja ikväll blir de en kväll me elin, vickan å pernilla ska se film å käka langos=) mm gött!!!
De ska bli kul att göra nå!! I morgon blir de att åka till älvros för lökens systers kille fyller år..

Annars så har ja börjat på allmenlydnad me zach...hehe... jo då de går bra han har fullt upp att titta på alla hundar är ju inte så ofta man ser så många här hemma direkt...Rätt nyttigt åt honom... Me juno går de oxå bra han hade en rym dag igår=) tur att han inte sticker så långt iaf=) 

På onsdag bär de av till mora å ska på ultraljud=) de ska bli kul hoppas allt är som de ska bara!! är ju första gången så de är spännande=) efter de ska ja träffa helen är hur länge som helst ja prata me henne lite synd... sen blir de till mamma å pappa för löken ska hjälpa dom me nå på taket, å passa på att hälsa på när man ändå är där nere.


ha de bra!!//suss

RSS 2.0