En full späckad dag..=)

14/5 Ja dagen börjar ju somm alla andra dagar mata å fixa djuren=) Sen vart de en sväng upp till sveg på arbetsförmedlingen för dom ville veta va jag hade för tankar och va jag ville göra..
Sen vart de å kika in på dollar en vända men problemet är att man skulle vart rik=) Finns så mycket smått man hade vela haft!!
Sen vart de hem å slänga ihop lite mat å vila lite;) Tills man skulle till sveg igår på hundkurs, de gick jätte bra!! han vart lite galen när en del sprang å hämta leksaker=) men de är ju taskigt att dom fick va lös å inte han...hehe... Åh inte ficj man då se nån björn på hem vägen heller..=/ men de blir vell fler gånger! Bara dom inte är här på gården så är ja nöjd..hihi..


Idag så är ja väldigt seg... men marie å jennifer kommer vid 1 tiden så då vaknar man nog till lite när man får främande=) Dom ska rida, bra de så juno får nå att göra..Har ju tagit de lugnt ett tag ja me ridningen så de har varrt lite lugnt åt han på sista tiden.Men de skadar inte han att få vila å gå å äta upp sej heller, han börjar bli så fin. Pälsen blänker å man ser inga revben som de gjorde när han kom..Min lilla prins!!

Ikväll blir de viltspår me zach å raja.. får se om husse jobber eller inte annars får ja vell gå me alla.. De enda jobbiga är att min kondis är verkligen på 0.0 =) Fast ja inte röker längre heller... kan de ha att göra me att man e me bran???? nån som vet??  men de är ju inte så långt man lägger åt raja iaf=) Hoppas de går bra idag ska ta fram klövar har för mej att vi skulle ta me oss de..

ha de bra!!kram/ suss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0