En intressant dag=)

Ja idag så har man vart lite flitig hemma iaf diska undan å damm torkat lite=)
sen kom Marie å red juno, så bra att han får röra på sej!!
 
Sen bar de av till sveg hälsa på marie å johan på vägen  för dom la spår åt sina hundar kollade när bira gick..de gick skit bra fast de va en rotvälta som va jätte farlig så hon fick lov att resa ragg=) men ändå så följde hon spåret de va duktigt för att vara 4 månader!!
Sen bar de av till mitt hjärta som jobbade å slet me lite mat så han slipper va så grinig efter hundkursen..=) haha...
finns ju en risk när en del inte fått mat på länge..vet ju hur de blir me mej själv=)
När de va klart så åkte ja till brukshund klubben å åt me marie me familj, sen vart de kurs å de gick kanon först skulle vi gå runt halva gruppen åt ena hållet å andra tvärt om så vi möttes, jätte bra träning för Zach eftersom han blir så uppspelt när vi möter hundar. Men efter några varv så gick han me hängande koppel, så matte va så nöjd=)
Efter de så gick vi vidare å tränade på planen att dom ska sitta å stanna å komma när man ropar "kom" å de gick bra, har ju tränat mest på sånt tror ja!!
Efter pausen så kom husse från jobbet å va med me raja å då fick zach nå ryck å va inte alls lika lydig...vi träna på att gå slalom mellan tallrikar som de va köttbullar på å de va ju inte de enklaste för nån tror ja=) de luktade ju smaskens=)
Vi gjorde oxå ett inkallning men första så sprang han bara förbi... men andra gången så gick de bättre då kom han=)

Så de som ska tränas är nog lite inkallning på okänd mark å sen att han ska lyda mej fast löken är i närheten=)

Men sen på vägen hem så åkte ja i min lilla värld å kika lite i skogen på ett ställe å så stod de en björn där, ja lovar mitt hjärta slog dubbelt så fort.. ja blir rädd fast ja åker bil å förbi=) haha... Så ja ja  vände å tänkte att ja måste kolla igen.. jo då fast då stod han/hon på bakbenen å kolla på mej sen sprang han iväg... men lilla raja han då se den å så hon små skällde på han...=)
 Som ja hört att en del säger ju att deras hund har skällt på björn fast dom är i bilen, så nu har ju rajat gjort de=) haha fast igentligen räknas de ju inte genom bil=)=)  de ska ju va in live, om de ska va riktigt vem är inte tuff i en bil?? Förutom jag då...hehe

Ne gonatt i morgon är de en spännande dag ska på ultraljud så håll tummarna att allt är bra!!kram//sussKommentarer
Postat av: Marie

Håller verkligen alla tummar att allt går och är bra idag!! Det ska bli så spännande... hoppas ni har några bilder att visa på fredag!! Allt blir så mycket mer verkligt efter ultraljudet...Var såg du nallen?? Jag vill ju också se... ( flera ) och så vill jag se vad Siri säger ;-). Nu kan du också mobba pappa/svärfar & fråga hur många björnar han har sett i år! Det är det roligaste... =DKRAM

2009-05-13 @ 08:03:42
URL: http://marie-i-skogen.blogspot.com
Postat av: suss

jo då ultraljudet gick jätte bra=) nu behöver men inte oroa sej att man inbillar sej bara.. jasså ja kan berätta för dej ikväll vart ja såg den..=) jasså har inte han sett nÅ? han som brukar va till smedjemora där har dom ju sett 4 st efter blädje vägen.. ja kommer ikväll iaf så du vet.. kram

2009-05-14 @ 09:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0