Lite allt möjligt...

Ja igår så va man på hundkurs i 4 timmar kan snacka om att man hade en trött å lugn hund en gång=) Fick träna spår å de gick klockrent så ja tror inte att de berodde på att löken inte va me i förrgår.. då gick de skit men de va nog bara en dålig dag eller så kännde han av björnen som va bortanför å vinden kom där ifrån så han vart störd... men men man vet ju inte!! Som tur var så gick de bra igår iaf=) Å sen fick vi träna på att sitta på rad när en och en gick förbi, de gick oxå jätte bra=) även när de va våran tur så gick han förbi alla utan att han fick lov att springa till dom=)

Så va vi å gratta anna-karin igår=) hon hade tagit hem hennes ena tik som hon har ute på foder som är dräcktig såg ut som en fotboll me 4 små ben!!sprick färdig=) Måste dit å se sen när dom föddts=)blir vell helt frälst kan ja tro...
Blir då en renrsig sedan är ju lite roligare när man kan avla å tävla när man kommer nånstans blir ju inte samma när de är en blandis man har..men inte ångrar ja han inte=) Björnen min!!!



ha de bra kram!!/suss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0