5 dagar kvar nu=)

Ja idag så har ja vart till barnmorskan. Hjärtljuden va bra men pulsen va hög men den kunde vara så nu på slutet när det var tungt. hoppas att det kan vara över snart mina höfter orkar snart inte med att stå å gå nå mer.=)

Imorgon så ska ja åka till sveg ska till Annacarin å byta över Zach,Raja och Kias försäkringar till sveland.Tycker dom har så bra försäkring som tex jakt försäkringen som finns i XL och M så vi tänkte raja i XL å kia å Zach i M.Så är det billigare än agria också.

Igår så visades dom 2 sista programen av förra säsongen av desperata hemma fruar. De är ju så bra, åh tur så missade ja dom sissta förra gången så de va ju kanon..=) Åh de är ju premiär på tisdag hoppas man inte ligger å föder då=) Men ikväll då är de 1 nya av Grey´s=) kommer nog bli sorgligt, Tyckte det såh ut så när ja va in å kollade på dom 5 första minuterna man kan gå in å tjuvkika på!!=) Åh ja kunde ju inte hålla mej...

Ne nu ska ja gå ut me dom här galningarna, tror dom har sista rycket för ikväll=) men skönt de så blir de lugnt sen!!
Ha de bra!kramar suss

nu va de ett tag sen igen!!

Ja förra helgen så va ja på utställning i sveg å kolla. väldigt intressant å kul!! annacarin ställde ut sture å märta å dilba=) gick väldigt bra kommer inte ihåg exakt men bra gick de iaf=)
Å ett stort Grattis till lajsa å sussa som fick BIS=)  Nästa sommar då blir de utställning för mej å nova oxå hoppas de blir att gå bra, kul kommer de bli iaf!!! Sen på kvällen så var ja å löken å åt hos annacarin kräfftor å en massa å då menar ja en massa till tugg till... va så gott!

Ja i veckan har man inte gjort så mycket bara vart hemma å tagit de lugnt har åkt på nå j-vla förkyldning!! tycker de kan ta å va bra nu räcker vell me den värk  å tjock=) Nu är de ju bara 1v å 3 dagar kvar iaf längtar så ska bli så kul å få veta va de är förnått!!

Me nova så går de bra lite skrikig en del nätter, men inatt så va de bara en gång=) skönt att få sova lite... men på dagarna är de inga problem..

Ett himla Roligt men fult kort=) ser ut som en groda.. hon gör så när hon e bråksjuk ligger å sprattlar me benen bakåt=) åh låter som ja inte en hund iaf!! Men som dom flesta äldre säger kn dom ha benen bakåt så är de ingehöft problem..man får ju hoppas de är sant!!Ute å springer lite!!
Ne nu blir de soff läge känner mej helt slut!! ha de bra! kram suss

Blir bättre å bättre=)

Ja nu har de gått några dagar ma Nova=) går jätte bra på dagarna gör hon näst in till ingenting inne. Åh i natt så vakna hon 2 ggr men de för våna mej inte för hon ville inte göra ifrån sej innan vi la oss. dom andra nätterna så har hon skrikit hur mycket som helst fast hon inte är nödig.. så hon va ju riktigt duktig i natt=) Så husse är nog nöjd!!
raja å Nova är som bästa polare, Raja har sånt bestyr å ska tvätta å ha koll=) Hon som man trodde de skulle va mest problem med!!Men som ni ser så är de ju inte nå problem mellan dom=)
Men idag så ska raja få åka till vetrinären för hon skar upp tassen fast de har läkt ihop jätte fint men hon har blivit svullen nu så de har nog blivit kvar nå in i såret. Så ja ska upp till hede för första gången=) men vickan kunde nog följa mej hoppas ja!!

Ne nu ska ja hoppa in i duschen så man vaknar till liv vart ju inte så mycke sova för min del fast nova sov.. hade en sån där trevlig kräks natt igen börjar bli ofta nu men de är bara 3 veckor kvar nu så de är vell bara att stå ut..
Men ha de bra!!kramar

Älskar mitt hjärta!!

Är så glad att ja har dej!

Nu är hon här=)

Nu har min sötis kommit=) resan gick jätte bra inge åksjuk eller nervös eller nått så snälll å sov va ut en gång.
När vi kom hem så fick hon träffa dom andra puckorna;) zach å kia visste ja att de inte skulle bli nå,inte me raja heller de är bara att hon ska visa först här är ja=) sen vart de full rulle på på dom minsta (raja å nova) gick super direkt. Natten gick sådar fick gå ut me henne 3-4 gånger men direkt hon har vart ut så vart hon tyst å la sej å sov igen.


Nova heter hon ja va lite tveksam igår men nu är ja säker de blir Nova=) Hon är en liten kaxig dam springer å hoppar på raja å låter som ja du inte en hund iaf=) hehe... de är till o med att raja piper när hon biter henne i kinden raja som aldrig säger nå annars när hon gör illa sej eller när man tar i henne om hon gör nå rackar tyg=)
lite suddigt=/ men raja å nova in aktion=)
Ne nu kommer elin snart ska fixa lite å sen va lite social=) kommer fler å bättre bilder sen=)
kram på er!!

Älgjakt mm.

ja idag har man följt marie på älgjakt.. trevligt va de.synd så såg vi ingen älg bara men skönt att komma ut en vända lär ju va den sissta gången på ett tag man kan fa på älgjakt.. ska ju hämta valpen i morgon å sen ska ja ju få barn snart så de dröjer nog tills de blir nå mer jakt för min del... men mne man får ju va hemma å mysa ist för att sitta i skogen å frysa...hehe=) 

Som sagt ska åka å hämta Nova i morgon.. ja å annacarin, så ska vi svänga förbi ikea på vägen dit=) kul kul ja har aldrig vart på ikea nångång så de ska bli kul=)

ne nu ska ja sätta mej framför tv ett tag sen blir de nog att slänga sej i sängen om man ska orka upp 5 imorgon ska ju va i sveg kl6..

Ha de bra kommer kanske in bilder på henne i morgon om man inte kommer hem allt för sent!!=)

ja de bra!!kram

En händelserik dag=)

Ja igår så vakna man av att hjärtat ringde å att dom hade skjutit en björn=) tyckte de va riktigt kul å bra så nu är de en mindre iaf här i skogarna=) hehe...Annacarin å olliver kom hit så vi åkte dit å skulle titta de va ju bara 1 km att gå sa dom... men men de va nog fågel vägen de=) va typ bara neråt till den å lite myr å tätskog men de gick ju rätt bra de va värre när man skulle tillbaka trodde ja skulle föda efter vägen..hehe ne då så farligt va de inte men jävligt drygt iaf!! tänkte nästan ja skulle sätta mej på älgdragarn på björnen å få lite lift=) när vi kom till vändplanen så kom e kille från länstyrelsen å skulle ta en massa prover å mäta å allt va de va, ja själv tycker de är lite väl överdrivet. huvudsaken att man kollar att köttet är ok så de inte blir nå sjukdommar är vell en sak.. men men...den va rätt stor tyckte ja tror de va ca 120-130 kg..

Men ja vet då att de va nog en som oxå vart väldigt trött av att springa me en massa nya hundar å se björn å allt... lilla rajahoppa upp på släpvagnen direkt å slocknade=)


När vi kom hem me björnen så skulle Zach få lukta lite han vart helt galen å hög han i näsan å va på å lät hela tiden=)Stor killen!! sen vart de att åka till sveg å äta me annacarin å olliver va ju skit hungriga va ju inte direkt meningen att man skulle hamna i skogen hela dan typ..=) på kvällen laga vi tacos å fira lite=)
Grattis jens iaf=) Åh får inte glömma dom duktiga hundarna Kia å Maja=)

Jämthunden Kia och Plotten Maja=)

RSS 2.0