Blir bättre å bättre=)

Ja nu har de gått några dagar ma Nova=) går jätte bra på dagarna gör hon näst in till ingenting inne. Åh i natt så vakna hon 2 ggr men de för våna mej inte för hon ville inte göra ifrån sej innan vi la oss. dom andra nätterna så har hon skrikit hur mycket som helst fast hon inte är nödig.. så hon va ju riktigt duktig i natt=) Så husse är nog nöjd!!
raja å Nova är som bästa polare, Raja har sånt bestyr å ska tvätta å ha koll=) Hon som man trodde de skulle va mest problem med!!Men som ni ser så är de ju inte nå problem mellan dom=)
Men idag så ska raja få åka till vetrinären för hon skar upp tassen fast de har läkt ihop jätte fint men hon har blivit svullen nu så de har nog blivit kvar nå in i såret. Så ja ska upp till hede för första gången=) men vickan kunde nog följa mej hoppas ja!!

Ne nu ska ja hoppa in i duschen så man vaknar till liv vart ju inte så mycke sova för min del fast nova sov.. hade en sån där trevlig kräks natt igen börjar bli ofta nu men de är bara 3 veckor kvar nu så de är vell bara att stå ut..
Men ha de bra!!kramar

Älskar mitt hjärta!!

Är så glad att ja har dej!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! Fullt upp ser jag. Var rädd om dej och magen nu, och sen kommer du att ha ännu mer att göra :-)

Kramar från hogdal.

2009-09-15 @ 15:11:19
URL: http://doddaskennel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0