nu va de ett tag sen igen!!

Ja förra helgen så va ja på utställning i sveg å kolla. väldigt intressant å kul!! annacarin ställde ut sture å märta å dilba=) gick väldigt bra kommer inte ihåg exakt men bra gick de iaf=)
Å ett stort Grattis till lajsa å sussa som fick BIS=)  Nästa sommar då blir de utställning för mej å nova oxå hoppas de blir att gå bra, kul kommer de bli iaf!!! Sen på kvällen så var ja å löken å åt hos annacarin kräfftor å en massa å då menar ja en massa till tugg till... va så gott!

Ja i veckan har man inte gjort så mycket bara vart hemma å tagit de lugnt har åkt på nå j-vla förkyldning!! tycker de kan ta å va bra nu räcker vell me den värk  å tjock=) Nu är de ju bara 1v å 3 dagar kvar iaf längtar så ska bli så kul å få veta va de är förnått!!

Me nova så går de bra lite skrikig en del nätter, men inatt så va de bara en gång=) skönt att få sova lite... men på dagarna är de inga problem..

Ett himla Roligt men fult kort=) ser ut som en groda.. hon gör så när hon e bråksjuk ligger å sprattlar me benen bakåt=) åh låter som ja inte en hund iaf!! Men som dom flesta äldre säger kn dom ha benen bakåt så är de ingehöft problem..man får ju hoppas de är sant!!Ute å springer lite!!
Ne nu blir de soff läge känner mej helt slut!! ha de bra! kram suss

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så himla sööt :D

Tycker vi ska ta en fika å sitta å snacka lite skit snart igen ;)

2009-09-24 @ 20:57:13
Postat av: suss

de tycker ja oxå pernilla=)

2009-09-25 @ 15:56:09
Postat av: Ulrika

Hej! Har haft bull terrier dom gör lika och morr låter, dom är underbara. Kramar och lycka till med Magen. Kramar ulrika

2009-09-25 @ 16:06:57
URL: http://doddaskennel.blogspot.com
Postat av: Marie

Satt just och funderade hur nätterna gick nu... Hoppas det fortsätter åt rätt håll!Vi väntar också med spänning =)Kram!

2009-09-26 @ 10:30:27
URL: http://marie-i-skogen.blogspot.com
Postat av: suss

ja ulrika dom låter allt för roligt ibland=) men löken är inte lika impad på nätterna=) hehe... men de blir bättre å bättre inatt sov hon till halv 5!!

Ja marie ja väntar ja oxå hoppas de kan ta å sätta igång snart=)

2009-09-26 @ 22:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0