en helg i venjan!

Har vart i venjan i helgen ja å einar. har vart hos broder dom har köpt nytt hus de är så fiin men kommer att bli finare när de får lite färg å inte bara är en massa furu=)
på fredagen tog vi de mest lugnt. Men på lärdagen drog karnevalen igång å dennis var ut kläd till jägare=) å han kom 3a=) grattis grattis.. sen på kvällen for ja å hanna ut till några av hennes kompisar å grillade å drack lite vin=) åh så hade dom kareoke de va jätte kul!!
Sen på söndagen vart de hem färd å fick me mej ett foder bord som vi ska mata rådjuren i vinter hoppas de kommer nån å äter!!=)


dennis som 3a=)

några bilder från karnevalen.

ha de bra!

allt möjligt..

Ja de va ett tag sen man skrev å de har hänt mycket..
ja me familj å sussa me familj va i fäviken en helg på gamefair så bodde vi i en lägenhet i åre de va kul.. längesen man åkte iväg me nån så... de måste vi göra om=)
å där gick ja me raja på oermo bjärn gick lite knasigt först men sen gick de bra fast ja trodde sambon inte skulle bli så glad eftersom hon sprang rätt in i får stängslet å slog volt å traslade in sej trodde att skulle bli förstört men ja tog om hene i koppel å sen när hon lugnade sej så knäppte ja loss henne å mana på henne som bara den å då gick hon på björnen å skälde hela tiden=) å sambon var nöjd=)

annars så vart de lite handling till einar=) ska ägga in bilder!


Annars så har man jobbat hela sommaren de har vart skönt att få göra nått å snälla fia som har haft einar=) ett stort TACK till henne.

Å einar kryper för full å klättrar å river i allt han e såå hjälpsam=) å an blir snart 1 år har fundering om man ska fira de i mora kanske löken är ju där då för de är jakt då där nere så då kan man ju lika gärna vara där=)

idag så håller ja på att göra blåbärs paj å tänkte åka till sussa å bjuda dom=) dom är så snälla å har hjälpt mej så mycket!!tack tack!!


einars kepa som dom syde direkt =)


einars jacka som ja köpte i fäviken=)


atle å sussa fyller år när vi är i åre=)

ha de bra! kram

RSS 2.0