Bingolotto=)

Ja i helgen så har man inte gjort så mycket har vart hos sofie å hälsat på å vart ute å gått en vända..Igår va vi till västanå å hälsade på micke å mia å där var oxå ingrid å hasse!! de va rätt trevligt åt lite ost å kex..gött gött!!

Einar han gör framsteg han har hittat sina fötter så dom håller han på att leka med å lika sina händer har han kommit i gång med att man kan ta saker å leka me..så babygymet är en riktig rolig leksak=) åh han är ett riktigt marvrak den lille.. men bättre de än att man har problem att dom inte äter!


Raja å Einar ligger å myser=)


Vi hade oxå en norrbottenspets på prov men de gick inge vidare han var jätte snäll å allt tills man skulle begära nå av honom tex när ja tränade honom att gå in i en bur så gick de jätte bra först, men när han inte ville å ja skulle hälpa till lite å putta till han lite så vart han skit arg å högg mej.. lika när min pojkvänn skulle ha in honom i hundgården så börja han baka ut så han skulle putta in han igen som man gör av en ren reflex.. då högg han honom först genom tumm nageln å sen ett jack i handen som fick lov att sys å sen massa små bett... så vi tänkte att de går säker att vi kan träna honom att vi får hålla på med honom men problemet är ju när andra kommer hit å när einar blir äldre å kan gå.. tänk om han råkar göra så han blir trängd å arg så han hugger honom.. ne de fick bli att vi tog bort honom de va nog bäst för honom oxå tror ja...

Idag har de vart städning på schemat..mycke behövligt!!
Ikväll lommer vickan å elin vi ska spela bingolotto=) hoppas man vinner lite pengar då ska ja köpa mej en liten hund som passar mej som ja kan träna lydnad å åka på utställningar å köra lite spår med.. =)Ne nu ska ja nog sätta mej å slöa lite!!
ha de så bra!!kram

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! Det är fullt upp med den lille va? Titta in på min blogg efter 15, kramar från hogdal.

2010-01-29 @ 12:31:43
URL: http://doddaskennel.blogspot.com
Postat av: Faster

Ja... och ta en titt på min blogg med!Pussa på Einar från faster!!kram

2010-02-03 @ 09:31:26
URL: http://marie-i-skogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0