Äntligen=)

ja jag ska vell börja me cypern=) Där va de helt OK!! vi gjorde inte så mycket speciellt faktiskt vi festade lite på grabbarna grus de är en skandinavik bar me bara svenskar, så hade dom så man kunde gå bar runda å de va vi me på vi var typ 200 st som gick å bara svenskar=) mycket små tex studenter osv... Sen va ja vickan å pernilla in till larnaca å shoppade å de va så kul=)men tiden gick så fort synd nog..men ja tror man aldrig har åkt så mycket taxi som man gjorde där... men de va ju billigt typ 15-20 kr per person...sen var vi å åt på en resturang (en finare) för pernilla fyllde 20 år=) åh de första vi gjorde så klart när vi skulle sätta oss var att karin sa: suss suss akta... åh jag vart ju jätte rädd för ja såg inte va hon såg så jag flög upp å sprang en bit...så personalen kom springandes å fråga va de var för fel å då va de en rätt stor spindel=) hehe å alla andra som åt bara tittade på oss å skrattade tur att de va svensk personal iaf=)


Annars här hemma så har ja börjat jobba lite nu har gått intro natt idag å är så trött för först när man kom hem så fick man sova i 20 min sen vakna einar så då va de lika bra att gå ut å göra klar hagen å boxen åt hästarna som kom idag=) men sen fick ja sova nån timme men de känns...har gått å mått lite små illa men de är vell trött heten kan ja tänka mej.

Men hästarna verkar då trivas så i morgon blir de ut på en liten rid tur på fia å se om ja hinner köra en liten sväng me tingeling...

Einar har då vuxit på sej han kan gå om man håller i hans händer å han kryp/ålar över allt å är besatt av toaletten=) åh fort går de..så har han lärt sej någolunda att hålla flaskan själv.. min lille pojk börjar bli stor=)

Sen har jag fått ett problem ringde till novas uppfödare för ja såg dom har fått valpar men de va bara en hane kvar.. å de ska vi inte ha.. men sen dagen efter ringde han upp mej å sa att han hade en tik men att hon har lite överbett.. å ja vill ju ställa ut så då är de vell inte så bra när man inte kan vara säker på att de växer till rätta..åh hon ser ut precis så som ja vill att dom ska se ut.. men mne vi får se hur de blir!

Ne nu ska ja gå å titta på grey´s de är ju näst sista programmet..
ha de bra!kram

RSS 2.0