hmmm...

Ja idag har man vart till härdal en vända å hälsat på anna å elli=)
Gu va einar ser stor ut när han låg bervid henne. sSå fick han passa på att hoppa hoppgung=)
Som han älskar!!

Sen vart de hem å göra mat och fixa skinkan.. hoppas den vart god såg då saftig ut iaf=)
De är nästan huvudsaken! Har till och med städat lite å sorterat upp einars gamla kläder som han har växt ur!
Å tvättat..

Pernilla ringde nyss å frågade om jag vill följa me till cypern 21 maj.. Hade jätte gärna vela de en vecka å de koste bara 3000:- å jag har ju de men de är ju fick pengar som man måste ha men ja hade kunnat leva snålt bara att få åka iväg=) Men ja vet inte riktigt hur karln stå i den frågan..;)
Ja har ju aldrig vart iväg å efter som ja ska jobba i sommar så kommer man få kvar mamma dagar så ja kan skaffa en hund å va hemma me den...

Mamma å Pappa skulle ju spånsra när ja tog studenten me en resa men de vart ju inte nån men kanske dom kan nu=)

Fick jobb nästa helg oxå å då kanske man får lite mer över..Får se hur de blir men kul hade deju vart!!

Sen är de ju våran 2 års dag idag fick faktiskt blommor äv älsklingen=)
Älskar dej!

Så har ja tränat Zach idag vi tränade fot som han har lärt sej bara sådär har aldrig behöft träna just han har bara kunnat de men de svåra är att han ska stanna kvar utan att jag tittar på han å när ja stannar så säger ja  KOM bara så ska han komma å sitte brevid mej men han fatta till slut=) Men de funkar bäst utan för gården.. så vi får träna mer på gården så de funkar där oxå!Funderar på att gå en almenlydnad kurs fast de är lite mer typ en fortsättning med lite mer saker.. Blir nog skoj!Ne nu blir de kvälls fika sen gonatt!kram

Har haft bak dag=)

Idag har vi vart till sveg först på bvc på läkar kontroll. de gick sådär, einar fick 2 sprutor ena gick rätt ok men den andra tyckte han verkligen inte om.. lillplutten!! sen så vägde vi å de va 7770g blivit 1 kg tyngre sen sist å va 66cm lång så han hade växt 2cm=) bra att de går åt rätt håll iaf.

de syns på kläderna han har 74 nu han ha 68 i ca 2 veckor bara de måste ha att göra me all gröt! för han är verkligen ett gröt månster=)

Sen så åkte vi till jennie å axl, vi gick fram på affären å handla in för bakningen. så va har bakat vanilj bullar såå goda. men första degen så kom vi på när den var klar att vi hade glömt att ha i jästen... men eftersom den va lös så hälde vi i den å chansa.. å de gick=) andra gick bättre men glömde att både pensla å ha på pärlsocker så dem kasta vi dom såg inge trevliga ut inte...
så nu får ni komma på fika=)

sen när vi skulle börja dra oss hemmåt så fick einar ont, ror i benen efter sprutan så han fick alvedon så då vart han glad igen tills han vart jätte hård i magen så nu blir de kaatrinplommon när han vaknar stackarn! vilken dag för honom!!

Hjärtat har gjort mat de va hur gott som helst vart pasta me en sås me räkor purjolök champinjoner så gott vart de!!

Åh i helgen blir de jobb på mobacka de ska bli sköjj å så ska jag vara häst vakt åt malin=)
skönt att få göra nå!


Axl och einar=)

så nu har jag vart duktig å skrivit i 2 dagar=)

ha de bra!!kram

varför ska man jämt vara så fattig????

Ja nu va de längesen man va in här å skrev..=/ Måste försöka bättra mej!
Einar har lärt sej att rulla runt å han älskar gröt.. kan äta hur mycket som helst typ!Så har jag gått över till 6 månaders välling fast de är 2 veckor kvar typ.. men han åt me 2 timmars melln rum hela tiden dag som natt så jag tänkte att de måste vara att de inte är kraftigt nog för honom..Men mycke riktigt han har sovit i sin säng 3 dagar å sovit hela natten=) Så ha tänkte nog rätt där...Och så har han fått 2 tänder stor killen=)
I morgon blir de till bvc på kontroll å få spruta=/ sen blir de till jennie å hälsa på=)

Va in på blocket igår å vet ni va jag hittade en kull syster till nova=) vill verkligen ha!! Men klart att man aldrig ska ha pengar! Om man ändå hade haft rik  föräldrar/släkt!!

Ringde poolen nyss å sa att jag kan jobba kvällar å helger å dom ringde upp nästan direk å fick jobb fre, lör och söndag=) inte fel när de är stor helg å allt! synd att man inte får pengar direkt!!

Ne ska nog baka lite kanske så har jag nå att göra i de här skit vädret!!
ha de bra!!kram


RSS 2.0