Har haft bak dag=)

Idag har vi vart till sveg först på bvc på läkar kontroll. de gick sådär, einar fick 2 sprutor ena gick rätt ok men den andra tyckte han verkligen inte om.. lillplutten!! sen så vägde vi å de va 7770g blivit 1 kg tyngre sen sist å va 66cm lång så han hade växt 2cm=) bra att de går åt rätt håll iaf.

de syns på kläderna han har 74 nu han ha 68 i ca 2 veckor bara de måste ha att göra me all gröt! för han är verkligen ett gröt månster=)

Sen så åkte vi till jennie å axl, vi gick fram på affären å handla in för bakningen. så va har bakat vanilj bullar såå goda. men första degen så kom vi på när den var klar att vi hade glömt att ha i jästen... men eftersom den va lös så hälde vi i den å chansa.. å de gick=) andra gick bättre men glömde att både pensla å ha på pärlsocker så dem kasta vi dom såg inge trevliga ut inte...
så nu får ni komma på fika=)

sen när vi skulle börja dra oss hemmåt så fick einar ont, ror i benen efter sprutan så han fick alvedon så då vart han glad igen tills han vart jätte hård i magen så nu blir de kaatrinplommon när han vaknar stackarn! vilken dag för honom!!

Hjärtat har gjort mat de va hur gott som helst vart pasta me en sås me räkor purjolök champinjoner så gott vart de!!

Åh i helgen blir de jobb på mobacka de ska bli sköjj å så ska jag vara häst vakt åt malin=)
skönt att få göra nå!


Axl och einar=)

så nu har jag vart duktig å skrivit i 2 dagar=)

ha de bra!!kram

Kommentarer
Postat av: Faster

Och det är så roligt att läsa!! fortsätt med det tycker jag :-)kram

2010-03-31 @ 09:16:56
URL: http://marie-i-skogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0