ja så kan de gå...

ja  i lördags så va jag på middag hos pernilla de va jätte gott å treligt åkte sen ner till älvdalen å festa lite på wäsa. de var jätte kul men så varmt... åh i söndags så bjöd ja sussa me familj å jens på middag de vart grillat å potatis gratäng.mmm.. de va kul!

Idag har ja gått anlags prov me raja de gick inte så bra men hon sköte sej jätte bra först sen pela de av men ja tog henne till spåret igen å då gick de jätte bra i varje hörn så ringa hon å blod uppehållet så började hon sick zacka. men när vi var 2-3 meter från klövern så vek hon av till totalt fel håll så sulla runt  å sen såg helt vilsen å trött ut... troligtvis för de va så varmt. men tiden tog slut men hon fick gå på spåret igen å hittade klövern. Men ja fattar inte varför hon inte hitta klövern hon gör de alltid annars... de blir mer träning me korta å mycke beröm å visa henne på spåret hela tiden så ska vi nog klara de å att hon får växa till sej=) men kan inte lyckas jämnt!=)Tur är att ja har tålamod me nått iaf!åh ja fick faktiskt beröm att gå me hund att ja va så lugn å inte stressa hunden=) de är ju kul att höra!

Men de blir iallafall öppen klas me zach den 29 i våmhus å sussa ska me med oknyt=) de är ju dagen efter ja kommer hem så de blir nog att stanna kvar i mora å sova där kan tänka mej att man är ganska så trött då.. sen blir de oxå att hämnta hö då oxå ska försöka fixa hage dena här vecka så de är klart innan ja åker så kan pållarna komma sen.. de ska bli så kul så kan man ju ha nån med sej oxå så man slipper rida själv + att grannen har en häst nu oxå!! ne nu blir de csi miami=)

sen gonatt!
ha de så bra kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0