nu är de inte långt kvar=)

Ja nu är de inte långt kvar till lill tjejen kommer=)om 2 veckor åker vi å hämtar henne.

Annars så har de inte hänt så mycket ja å einar har haft halsfluss å hostiga.. men men de är på bättrings väg iallafall.

så har jag ju fått jobb i sveg till sista november=) trivs faktiskt rätt bra där. men i jul blir de ledigt å så blir de ju att fira jul här hemma å de ska bli såå skönt att slippa åka nånstans. min mamma å pappa och syskon kommer=)första gången för mej å fira lixom där jag bor.

lill tjejen=)

Ne nu blir de att gå och fixa lite mat, stek me klyftpotatis å rotfrukter=)
ha de bra! kram


är less men blir nog bra me tiden!!!

Man blir rätt less när man hör massa skit... kan dom kanske inte förstå att man gör så gott man kan.??
Längtar tills man kan få ordning så man har sov rummen uppe på å einar kan få ett eget rum, just nu tycker ja de är bara drygt så här. allt är packat över allt me saker...men de är va ja vill alla är vi olika...

Längtar tills man får hem valpen de ska bli så kul att få en hund att åka på utställning å träna längtar så att en hobby ska slå in iaf... häst går ju inte har ju einar för de mesta jämt å lite svårt att ta me han på häst ryggen=) tråkigt men så är de man kan inte lyckas me allt,men me hund så är de ju inte lika knipar de sej så kan einar följa blir ju inte riktigt samma sak som me häst!

Men snart så börjar han på dagis så då får man ju lite ensam tid å kan göra sånna saker som man annars inte hinner me efter som han inte ligger stilla på en filt längre lill älsklingen=) de är så kul me fram steg nu går han ju för fullt va me mej idag å plocka ner hagen men de va svårt att gå ute i gräset me skor=) så han roade sej mest att stå å riva ut allt ur bilen=)

Så har ja fått jobb i sveg i 2 månader så ja börjar den 14 men ska gå intro 7-8 och 13 på senioren. hoppas dom e trevliga!!

på söndag så drar vi till venjan å på måndag ska vi kolla på valparna å sen fira einar på sin 1 års dag=)har beställt tårta me kort på honom hoppas den blir fin! får sätta in
 kort på den sen.

Ne nu ska ja ut å fortsätta röja lite saker! men ha de bra!kram


RSS 2.0