De senaste=)

Tänk att de ska ta så lång tid imellan åt att skriva här=) Men man har ju en liten som INTE tycker om att man sitter vid datorn!!=)


Men men de har vell inte hänt så mycke sen sisst va ja vet!!
Zach har troligtvis haft hjärnskakning nu om en hund kan ha de.. Men de vart efter han sprang in i bildörren å han skrek ja säkert i 5 min sa löken å efter de börja han spy å sluta äta å låg bara å tjöt hela tiden å gick runt å la sej på nya platser... Men han ficj en Magnecyl å efter de vart de bättre å nu är han lika burdus å livlig igen=) nästan att de va lite skönt att han va lugn ett tag=)


Åh me lille Einar är de bara bra, har bestämt namn nu de blir Einar som tilltals namn å mats göte Löfqvist som mellan å efternamn. Han är nu 58,5 cm lång å väger 4640g. Så nästa gång vi ska dit blir de 1 sprutan,stackarn!! Har oxå fått börja ränsat han kläder har ju växt ur kläder så man har fått börja ta fram stl 62=) Han har så långa ben å armar.

I fredags så va vi till Jens å åt middag päl sallad å rostbiff hur gott som helst å kolla på Idol finalen.. Ja hade tyckt att de skulle ha vart calle som skulle ha vunnit men de brukar ju va 2 man hör est av i slutänden ändå så=) Men de va en mycket trevlig kväll iaf!!
Åh på lördagen så var vi på mysen å åt julbord tur hade man oxå att lillen sov hela tiden så man kunde äta i lugn å ro=) Fast en del vart ju så full på en gång så ja va där bara till 9 man vill ju inte att nån ska ramla över min lilla älskling!! Men ja åkte till Sofie å korpen så vi satt å snacka å fika lite mycket trevligt!! Bra att de flyttar lite vettigt folk till sveg=)=)

Till veckan ska ja baka me sofie å lotta. lite julgodis osv.Igår vart de bak av pepparkakor å lussebullar me marie karin å halva släkten löfqvist=) Och de blir även en tur till mora me Marie å julhandla de sista!! är nog bara svärföräldrarna kvar, men de är svråt att komma på nå åt dom!!Nån som har nå förslag??

måste bara säga lyssnar på bad romance sån kung låt!!har säkert stavat fel men men.. bra är den iaf=)

Ja just hade ju kunnat haft en valp en dogo argentino, en kompis till broder va hit å hjälpte löken å dom hade 2 kvar som dom inte fick såld så ja skulle få köpa tiken men de dumma me den rasten är att den är så liten så de är sån stor risk att dom har höft fel å att den är större än va ja hade tänkt mej... så de va de som av vek men de va ett jävla svårt beslut ångrar mej ibland att ja inte tog den faktiskt!!

dogo argentino=) så fina!

Ha de bra kramar

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gud så stor å fin Einar har blivit. ser ut å mysa på riktigt gör han :)Å håller med om låten, den är så jäkla bra :D

2009-12-14 @ 15:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0