ridit,shoppat å agillity=)

Ja idag så åkte ja å pernilla till mora å stannade till i oxberg så ja fick prov rida fia de gick jäte bra hon är ju trippig å pigg men de är bara kul tycker ja=) å så va ja å hälsade på tingeling som blir med som sällskap när dom kommer ht men om någon har ett litet å lätt barn så får den gärna komma å rida henne.. får även me vagn så man kan ut å köra=) de ska bli så kul å ja längtar så mycket! men de verkar ju inte så possitivt av gubben!! men mne han har sitt intresse å ja har mitt!=)

FIA.


Tingeling=)


Sen vart de mora så vi handlade lite till resan lite linnen å nån topp å sen resten åt einar för han bara växer å växer börjar sina på kläder men de är fixat nu=) åh så har han fått sina första skor!! blir invigning på dom i möra!så kom maja ner oxå så hon umgicks me oss hela dagen va riktigt kul å träffa henne hoppas att de inte tar lika lång tid igen att ses!

sen när vi åkte hem å kom till ulvsjön så såg ja nå konstigt som va i vattnet så vi stannade å de va ju en älg som stod där=) riktigt kul att se de är ju inte varje dag man ser en älg å specielt i vatten!Så kom man hem till halv 7 så de va bara å packa in i nästa bil å iväg på agillity kurs va riktigt kul å ja fick mottion å raja gjorde de så bra.. hon blir nog e sån hund ist för älg/björn hund!

raja!


Sen på måndag så blir de anlags prov för mej å raja å för hoppningsvis öppen klass me raja å zach den sista!!=)
Känns som allt börjar flyta på å de är kul hoppas de går bra bara!!=)
Imorgon blir de till syster på middag min bröder å päronen kommer oxå så de ska bli kul! sen blir de stugun på björn test me raja.. spännande!

ne nu har ja fått kramp är inte van att skriva så här mycket men de börjar hända lite i mitt liv=) hahahah...
ha de bra! kram

Kommentarer
Postat av: Ulrika med galningar!

Vad roligt med prov! Kram och berätta resultatet. Jag vill veta.

2010-05-13 @ 09:01:08
URL: http://www.doddaskennel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0